Burgemeester Verheijen bezoekt huiskamer van Obbicht

Bezoek in de huiskamer.   Afbeelding: Foto Dorpsplatform Obbicht

Burgemeester Verheijen is vrijdag als eerste gast verwelkomd in de nieuwe, toekomstige huiskamer van Obbicht. Deze plek, voor en door dorpelingen, wordt naar verwachting midden februari in gebruik genomen.

Dankzij het werk van zo’n 25 vrijwilligers hebben inwoners van Obbicht binnenkort weer een plek waar ze samen kunnen komen, een kop koffie kunnen drinken of een hapje kunnen eten. Burgemeester Verheijen werd door een kleine afvaardiging verwelkomd in de bijna voltooide huiskamer, waar hij een bespreking had met het Ecrevissecomité dat zich inzet voor activiteiten om bij te dragen aan een goede leefbaarheid in Obbicht.

Als de overheidsmaatregelen het toelaten, wordt de huiskamer midden februari in gebruik genomen. Dan wordt in een klein gezelschap en met een licht feestelijk tintje de naam van de huiskamer onthuld. Daarna kan de locatie gebruikt worden door de vaste gebruikers en anderen die daartoe een verzoek indienen en gaan de boekenruil en het koffiecafé van start. Mogelijk kan eind februari ook al de eerste activiteit ‘Samen aan tafel’ aangeboden worden. In het late voorjaar of de voorzomer volgt een feestelijke opening.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten