Bussen Arriva weer volgens normale dienstregeling

De eerder geldende vakantiedienstregeling is niet meer van toepassing.  Afbeelding: Harry Heuts

In Limburg rijden vanaf vandaag alle bussen van Arriva weer volgens de normale dienstregeling 2022. In verband met de lockdown, waardoor er minder reizigers waren, reden er tot nu toe minder bussen in de provincie.

De treinen van Arriva in Limburg rijden al volgens de reguliere dienstregeling 2022. Uitzondering is de Maaslijn. Daar vervallen voorlopig nog de retourritten tussen Venray-Nijmegen v.v., maar worden er wel langere treinen ingezet.

Snel na de start van de dienstregeling 2022, op 12 december 2021, werden in Nederland de coronamaatregelen aangescherpt. Arriva Limburg schakelde daarom over op de vakantiedienstregeling, een week eerder dan voorzien.

Versoepelingen

Met de versoepelingen pluste Arriva stapsgewijs bij. Op 10 januari werden eerst verschillende scholierenlijnen weer ingezet en per 17 januari kwam er versterking op de belangrijkste ov-routes voor studenten en scholieren. Ook rijden er vanaf die datum al langere treinen op de Maaslijn.

Lees ook: Arriva past busroutes mede vanwege corona aan en begint op 12 december een nieuwe dienstregeling

Door Redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten