Kersverse VVV’er Jazz is en blijft fan van Ajax: ‘Eerst het kind, dan de voetballer’

Jazz Thielen.  Afbeelding: VVV

Jazz Thielen uit Deurne mag zich voortaan jeugdspeler van VVV-Venlo noemen. Het negenjarige voetballertje blijft echter fan van Ajax. Hij tekende zijn ‘contract’ op Venlose bodem dan ook in het shirt van de Amsterdamse kampioen.

Geen probleem voor VVV. Sterker nog, de Koelclub moedigt zijn enthousiasme voor de houder van de landstitel aan. ,,Ajax is een topclub waar veel kinderen fan van zijn. Ze dromen om ooit in dat shirt te spelen. Hartstikke mooi. Het kind staat voorop bij VVV, daarna komt de voetballer. Dat is onze filosofie van opleiden. Jazz had net een training bij ons erop zitten in zijn Ajax-shirt. We gaan hem niet dwingen om een VVV-shirt aan te trekken. Jazz is Jazz. Een fan van Ajax en sinds kort een spelertje van VVV’’, aldus Roger Bongaerts, als manager Prestatie & Ontwikkeling verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van VVV.

Lees ook: Alleen debutant Levi Titualer heeft reden tot lachen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten