Handbaltoernooi voor basisscholen Roermond, Leudal en Maasgouw

Geef je op voor 16 februari. © ingimage

Roermond
 

HV LimMid en Sportservice Roermond houden op woensdag 16 maart samen het schoolhandbaltoernooi in de Jo Gerrishal in Roermond. Aan dit toernooi kunnen basisscholen uit de gemeenten Roermond, Leudal en Maasgouw deelnemen.

In de ochtend is er een toernooi voor de groepen 5 en 6 (jongens/meisjes gemixt), in de middag voor jongens- en meisjesteams uit de groepen 7 en 8. De winnaar van dit handbaltoernooi kan doorgaan naar de provinciale finale op woensdag 2 juni 2022 in Weert. De winnaar van die regiofinale kan vervolgens deelnemen aan het NK schoolhandbal op zaterdag 11 juni 2022 in Arnhem. Ter voorbereiding geven (kader)leden van HV LimMid clinics.

Lees ook: Handbalscheidsrechter Quinten Engel (15) wil doorgroeien naar de top: ‘Dat betekent natuurlijk dat vaker commentaar komt. Dan moet ik streng zijn’

Aanmelden voor dit toernooi en eventueel voor clinics kan tot uiterlijk woensdag 16 februari via dit formulier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten