Limburgse handbalderby afgelast vanwege coronabesmettingen

Afbeelding: Annemiek Mommers

De Limburgse handbalderby in de BENE-League tussen Herpertz Bevo Hc en Kembit-Lions gaat zaterdagavond niet door. De ploeg uit Panningen heeft te maken met vier coronabesmettingen in de selectie.

De wedstrijd zal op een later moment ingehaald worden. Het zou weer het eerste duel zijn geweest met publiek door de versoepelingen die dinsdagavond zijn aangekondigd.

Lions is de nummer twee in de grensoverschrijdende competitie, terwijl Bevo op de negende plaats staat. Eerder in het seizoen was Lions in Sittard te sterk voor de rivaal uit de provincie.

De handbalbond besloot eerder deze week dat de bekercompetitie niet meer wordt gespeeld dit seizoen. Door de achterstand in de competitie en de vele doordeweekse wedstrijden die gespeeld moeten worden, zag het NHV geen kans om de bekercompetitie nog uit te spelen.

Door redactie

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee