Kompany gaat komkommers via de klok van veiling ZON verkopen

De Venlose telersverenigingen Kompany en ZON fruit & vegetables gaan samenwerken. Kompany verkoopt vanaf februari de komkommers van zijn telers via de veilingklok van ZON.

Voor Kompany is het gebruik van een veilingklok een aanvulling op bestaande verkoopkanalen. „Wij verwachten via dit platform meer klanten te kunnen bedienen”, zegt directeur Arnoud van Stralen van Kompany. „Ook komen we ermee tegemoet aan wensen van klanten om een zo breed mogelijk productpakket op één plek te verkrijgen. We zijn benieuwd of deze manier van vermarkten aantoonbare toegevoegde waarde voor ons product gaat genereren.”

Ook voorzitter Peter van Bree van ZON is blij met de samenwerking. „We willen onze klanten een zo compleet mogelijk assortiment bieden. Daarom waren we al langer op zoek naar structureel aanbod van komkommer.”

Door Redactie WijLimburg Marc van de Ven

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee