Start kaartverkoop tweede editie ‘Colonia i Kirchroa’

 © Website Colonia-i-kirchroa

Kerkrade -

De kaartverkoop voor tweede editie van ‘Colonia i Kirchroa’ het muziekfestijn dat van 4 tot en met 6 juni op de Markt in Kerkrade plaatsvindt, is onlangs van start gegaan.

redactie

Deze tweede editie bestaat uit twee ticketavonden en een gratis toegankelijk middagprogramma.

Zaterdagavond 4 juni vormen de Domstürmer, Rockemarieche en de Klüngelköpp de hoofdacts. Zondagavond 5 juni staan de groepen Funky Marys, Druckluft, Die Räuber en Die Paveier geprogrammeerd. Maandagmiddag 6 juni is er een gratis toegankelijke matineevoorstelling, die het beste uit Köln en Kerkrade combineert, een crossover van muziekgezelschappen uit Keulen en Kerkrade.

„Het thema ‘Keulen ontmoet Kerkrade’ past perfect bij onze stad“, vertelt voorzitter Noël Quaedvlieg. „Het hoeft geen betoog dat ‘Kölle’ bij ‘Kirchroa’ past. De carnaval wordt samen gevierd, de beide dialecten hebben veel overeenkomsten en het Rheinländische karakter en de Kerkraadse cultuur en identiteit staan dicht bij elkaar.”

Traditie

De komende jaren wil de stichting in samenspraak met Beleef Kerkrade het concept Colonia i Kirchroa verder uitbreiden. „Wellicht door dagen en locaties toe te voegen en de programmering uit te breiden. Ambitie is om Colonia i Kirchroa jaarlijks te organiseren, met als locaties de Markt, HuB , stadspark en Rodahal. De hele stad straalt dan Colonia i Kirchroa uit”, besluit Quaedvlieg.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.colonia-i-kirchroa.nl/informatie/tickets/

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Kerkrade

Gemeenteberichten