Roosterse verliest in Amersfoort van koploper

 © Roel Heynen

De badmintonners van Roosterse BC hebben een nederlaag geleden in en tegen de koploper in de handhavingspoule AMersfoort: 5-3.

Roel Heynen

De bezoekers kwamen al snel met 3-0 achter. Beide dubbels werden verloren en vervolgens kon ook Flora Wang geen punt scoren in de eerste single van de wedstrijd. Maar Roosterse kwam via overwinningen in de enkelspelen van Rick Steuten en Xenia Koelmel terug tot 3-2. Atreya Viswanathan verloor vervolgens weer van Niels Veenstra.

De gemengd dubbelspelen werden mooi verdeeld over beide teams. Dorien Lups en Noah Jongen verloren in drie sets. Maar het gelegenheidsduo Flora Wang en Jan Hansen was juist in drie sets te sterk voor het Amersfoortse duo. Ondanks de nederlaag is Roosterse nu zeker van de tweede plek in de handhavingspoule. Volgend weekend wordt in Almere het NK gespeeld, een week later speelt de ploeg de laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Amor.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws