Fotoverslag: Netwerk Vitaal Limburg breidt uit met nieuwe partners

redactie WijLimburg, foto’s door Johan Latupeirissa

Netwerk Vitaal Limburg (NVL) is erin geslaagd om rond het vijfjarig jubileum het netwerk met nieuwe partners verder uit te breiden. Zo sloten Sportsinn, Vista, Sevagram en Liof zich bij de organisatie aan.

NVL werd vijf jaar geleden opgericht met als doel om gelukkige en energieke medewerkers bij Limburgse bedrijven te hebben en te behouden.

Profileren en stimuleren

Afgelopen maandag kwamen de partners van het netwerk bij elkaar bij Thermae 2000 om te praten over vitaliteit op de werkvloer en de plannen voor 2022. ,,Wij zijn als grote werkgever volop bezig met een vitaal beleid voor onze 2800 medewerkers” zegt Roel Paulus, HR directeur van Sevagram. „Dit is een essentieel onderdeel van onze overkoepelende HR strategie. Veel zaken die wij oppakken, zijn echter ook prima mogelijk bij kleine bedrijven. Een goede reden om ons aan te sluiten bij Netwerk Vitaal Limburg. Wij steunen gezond en vitaal werkgeverschap en willen ons als werkgever ook zo profileren. Tevens hopen wij hiermee andere bedrijven te stimuleren er ook mee aan de slag te gaan.”

Continu proces

Volgens NVL is vitaal werkgeverschap zowel een optelsom als een continu proces. Voorzitter Pauline Verhoef licht deze visie toe: ,,Juist nu in deze tijd, waarin we te maken hebben met leefstijluitdagingen, Limburg vergrijst, de nieuwe generatie die andere eisen stelt aan haar werkgevers en maatschappelijke discussies rondom goed werkgeverschap relevanter worden, is het gesprek voeren rondom vitaal werkgeverschap zo belangrijk.”

Award en andere activiteiten

Ter promotie van vitaal werkgeverschap zal NVL in 2022 diverse activiteiten organiseren. Een daarvan is het jaarevent dat donderdag 22 september op de agenda staat. Tijdens deze dag verzorgt het netwerk, samen mij WijLimburg, tevens de uitreiking van de Award voor het Vitaalste Bedrijf van Limburg. Daarnaast organiseert NVL in de loop van het jaar de zogenaamde ‘Kijkjes in de keuken’. Bij deze bijeenkomsten bezoeken partners van het netwerk elkaar om te leren en mee te kijken naar het vitaliteitsbeleid bij andere bedrijven. Ten slotte zal NVL tevens een bijdrage leveren aan het sportevent van LWV. De foto’s zijn gemaakt door Johan Latupeirissa

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws