Dominique Hazeleger uit Horst in superseizoen van Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger © RTL

Dominique Hazeleger uit Horst is een van de deelnemers aan het speciale all stars-seizoen van Expeditie Robinson.

Redactie

Zes oud-winnaars en tien finalisten en halve finalisten uit voorgaande seizoenen gaan in het nieuwe seizoen weer de strijd met elkaar aan, dit keer op Zanzibar.

The Voice

Het nieuwe seizoen zou eigenlijk alleen op Videoland verschijnen, maar door het voortijdige eindigen van The Voice of Holland en het gat dat daardoor ontstond in de programmering is toch besloten de all stars-editie van Expeditie Robinson gewoon op tv uit te zenden.

Naast Hazeleger doen ook oud-winnaars Hugo Kennis (2019), Jan Bronninkreef (2018), Carlos Platier Luna (2017), Bertie Steur (2016), Kay Nambiar (2014) en Edith Bos (2013) mee aan het nieuwe seizoen.

Revanche

Hazeleger deed in 2018 als een van de weinige niet bekende Nederlanders mee aan Expeditie Robinson en haalde destijds de finale. Ze moest daarin haar meerdere erkennen in Jan ‘Boer Jan’ Bronninkreef en voormalig atleet Gregeory Sedoc. Zij doen ook nu weer allebei mee dus Hazeleger kan revanche nemen voor haar verloren finale.

Het all stars-seizoen van Expeditie Robinson begint op 24 februari en is vanaf dan iedere week op RTL 4 te zien. De presentatie van het programma is in handen van Art Rooijkakkers en Geraldine Kemper.

Meest gelezen

Gemeenteberichten