Nieuwe Albert Heijn opent de deuren in Leuken

De huidige supermarktmanager Loet Claessen (r) opent samen met zijn voorganger Ron Hendrikx (l) Albert Heijn Heerschap Leuken.   Afbeelding: Albert Heijn, Yasmin Hargreaves

Op de plek waar voorheen de Jumbo gevestigd zat, heeft nu een nieuwe Albert Heijn de deuren geopend in de Weertse wijk Leuken.

De bekende favoriete producten als het brood en de vlaaien van bakkerij Heerschap, al meer dan 50 jaar een begrip in Weert, zijn meeverhuisd naar de nieuwe winkel van ondernemer Stan Heerschap. “En, zoals vanouds is de rijstevlaai met slagroom vanaf 21 februari ook in de carnavalskleuren rood, geel en groen”, aldus supermarktmanager Loet Claessen.

Albert Heijn Heerschap Leuken aan het Sint Jobplein 2 is geopend op maandag tot en met zondag van 8.00 tot 21.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Weert

Gemeenteberichten