Jaimie Vaes reageert voor het eerst in kwestie Lil Kleine

Jaimie Vaes en Jorik Scholten (Lil Kleine) in betere tijden. © ANP/HH

Redactie

Jamie Vaes heeft voor het eerst van zich laten horen sinds de vermeende mishandeling door haar partner Lil Kleine.

In een schriftelijke reactie aan De Telegraaf laat de styliste woensdag weten dat ze „enorm veel liefdesverdriet” heeft. Ook stelt ze dat er in de zaak „geen winnaars, en alleen maar verliezers” zijn.

Lees ook: Jaimie doet bewust geen aangifte tegen Lil Kleine: ‘Stiekem masterplan’

„Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltimemoeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val lokken”, stelt Vaes. Met de verklaring reageerde zij op een gerucht dat dinsdag door een zogeheten juicechannel werd verspreid. Daarin werd gezegd dat de styliste haar partner Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, bewust in de val zou hebben gelokt en slechts uit zou zijn op geld.

Lees ook: Lil Kleine opnieuw in voorarrest wegens vermeende mishandeling

„Dit zijn Jorik’s daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers”, sluit zij haar statement af.

Scholten (27) werd dinsdag opnieuw vastgezet op verdenking van de mishandeling van zijn verloofde. Eerder werd hij vrijgelaten in afwachting van het onderzoek, maar daartegen ging het Openbaar Ministerie in beroep. Scholten werd twee weken geleden opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn verloofde Vaes. Hij zou haar hoofd daarbij tussen een autodeur hebben geklemd.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws