Center Parcs maakt aanbod in America en Heijen duurzamer

Afbeelding: Center Parcs

Center Parcs gaat een gezonder en duurzamer menu aanbieden in de restaurants en winkels van de vakantieparken. Bij de parken Het Meerdal (America), Limburgse Peel (America) en Het Heijderbos (Heijen) moet dit leiden tot minder voedselverspilling en een groter aanbod aan ecologische, vegetarische, veganistische en lokale voedingswaren.

Center Parcs heeft samen met zijn horecapartner in Nederland en België, Albron, de duurzame ambities vastgelegd in een Corporate Social Responsibility (CSR) Charter. Het CSR Charter werd 8 maart ondertekend door Erwin Dezeure, CSR Director van Center Parcs Europe, en Jan Willem Hilbron, Algemeen Directeur Albron.

Hiermee is een nieuwe mijlpaal bereikt. Hilbron: „Als onderdeel van het CSR Charter gaan we ons nog sterker richten op het verduurzamen van onze food- en restaurantconcepten, met een sterke focus op streekgebonden en provinciale producten. Tegelijkertijd gaan we er alles aan doen om onze processen te verduurzamen, onder meer door het scheiden van afval, het verduurzamen van onze verpakkingen en het beperken van voedselverspilling.”

Door WijLimburg Lieke Rijkx

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee