Westa in eredivisie ten onder tegen TOGB

Afbeelding: ING Image

De mannenploeg van Westa heeft opnieuw een duel in de eredivisie verloren. In Berkel en Rodenrijs was TOGB met 5-2 te sterk.

Aan de kant van Westa was kopman Arturs Reinholds zoals wel vaker de puntenpakker. Zijn eerste partij won hij soepel met 3-0. De eerste twee games waren close, maar de derde won hij met 11-7. Daarna was Jelle Moris en Rutger Carelse niet opgewassen tegen de sterkere TOGB-ers. Beide verloren hun eerste enkelspel met 3-1 en Moris verloor ook zijn tweede met dezelfde cijfers.

Reinholds bracht zijn ploeg met een zeer fraaie 3-0 zege op Milo de Boer terug in de wedstrijd, maar Carelse verloor daarna nog de single en Reinholds en Moris konden samen ook niet de dubbel winnen. TOGB is de nieuwe koploper in de eredivisie, Westa staat voorlopig vierde, maar de puntenaantallen liggen nog erg dicht bij elkaar.

Door Roel Heynen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee