Staay Food Group en HAS Hogeschool Venlo bundelen krachten

Michiel Geraedts, Agnes Vries en Marc Pruijssers. © Staay Food Group

Venlo -

Staay Food Group Venlo en de HAS Hogeschool Venlo hebben officieel hun partnership bekrachtigd. Het doel is om theorie en praktijk optimaal op elkaar aan te laten sluiten. De samenwerking gaat in per 1 april.

Redactie WijLimburg

De hogeschool werkt intensief samen met diverse Limburgse bedrijven die allemaal afkomstig zijn uit de agrofoodsector. Zij bieden studenten de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsexcursies, gastcolleges, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. Op deze manier wil de HAS Hogeschool haar onderwijs zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften die leven in de praktijk.

Staay Food Group en de HAS hebben in het verleden vaker samengewerkt maar nu is er een officieel partnership. „Wij geloven sterk in de toevoegde waarde van de getalenteerde mensen die de HAS aflevert en met wie wij in de toekomst kunnen gaan samenwerken. Daarnaast is een goede verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven cruciaal voor de toekomstbestendigheid van beiden”, aldus Michiel Geraedts, vestigingsmanager van Staay Food Group Venlo.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws