Volleybalsters Fast kunnen net niet stunten

 © Getty Images

Gennep -

Het is Fast niet gelukt om voor de tweede keer dit seizoen te winnen van Sliedrecht Sport. Het was wel spannend, maar de nummer twee van de eredivisie was nipt te sterk: 3-2.

Tim Cox

Fast kende een puike start van de wedstrijd. Sliedrecht kwam weliswaar op 3-1, maar dankzij een sterke servicebeurt van Lisan Siemonsma stond de Gennepse ploeg plots met 3-9 voor. Fast liep uiteindelijk uit naar een voorsprong van liefst elf punten en won verrassend de openingsset: 14-25. In de tweede set werden de service en blokkering van Sliedrecht beter.

De equipe van interim-coaches Jacek Ziemba en Josha Kailola kon toch nog prima in het spoor blijven, maar zag dat Sliedrecht de stand gelijk trok: 25-20. In het derde bedrijf liet Fast de thuisploeg uitlopen, maar kwamen de Gennepse volleybalsters toch nog knap terug: 20-25. In de vierde set bleef Fast ver achter Sliedrecht: 25-15. In de beslissende vijfde set nam Sliedrecht al snel een ruime voorsprong, die dan ook nog meer uit handen gegeven werd: 15-5.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten