Danny Vera moet op de valreep show in Maastricht verzetten vanwege zieken

Danny Vera.  © ANP

Maastricht -

Danny Vera moet twee van zijn optredens verplaatsen vanwege „zieken”. Dat schrijft de 44-jarige zanger op Instagram. Het gaat daarbij onder meer om het optreden van Vera vrijdagavond in Maastricht.

Redactie

„We gingen zo lekker... Maar helaas... bij ons in de groep ook zieken waardoor we twee shows moeten verzetten”, schrijft Vera. Het gaat buiten het optreden in Maastricht ook om het concert van zondagavond in Zwolle. „Gelukkig kunnen we al heel snel inhalen!!”, vervolgt Vera.

De muzikant speelt op 13 april een vervangende show in Zwolle. In Maastricht haalt hij zijn gemiste concert in op 22 april.

Vera scoorde in 2019 een grote hit met het nummer Roller Coaster. In 2020 stond hij met het lied zelfs op de eerste plek in de Top 2000 van NPO Radio 2. Vorig jaar eindigde hij op de tweede plaats met het nummer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws