Nieuw wijnfestival in Wilhelminapark Venlo

Afbeelding: organisatie Op Dronk

Wijn na bier is dubbel plezier. De organisatie van het Venlose bierfestival komt daarom deze zomer ook met een wijneditie.

Het eerste Op Dronk Wijnfestival is op zaterdag 23 juli. Het Wilhelminapark in Venlo is dan één groot proeflokaal. Alle wijnwinkels in Venlo zijn van de partij: Slijterij Teeuwen, Van Gelderen Wijnen, Vinoteca Lina, Wijnhandel Dielen & Zn, Wijnhuis Blerick en ook Gasterie Lieve Hemel-Hemelse Wijn uit Sevenum.

Bezoekers kopen een toegangskaart en krijgen daarvoor een wijnglas en consumptiemunten om op verschillende plekken in het park hun glas te laten vullen. Er is ook bijpassend eten verkrijgbaar en er is muziek van onder meer een jazztrio.

Het IJver Bierfestival vindt zaterdag 28 mei plaats op de Lage Loswal. Meer informatie is te vinden op de website www.opdronkwijnfestival.nl.

Door Marcel van Lier

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten