Inwoners Sint Odiliënberg ontvangen nieuws over Dorpspark Schepersheuvel

Afbeelding: Samen Doen Roerdalen

Alle inwoners van Sint Odiliënberg ontvangen deze week een nieuwsbrief met het laatste nieuws over Dorpspark Schepersheuvel.

De voetbalvelden (Schepersheuvel) in Sint Odiliënberg worden niet meer gebruikt door een fusie van de voetbalverenigingen van Melick en Sint Odiliënberg. Dit biedt kansen voor een nieuwe invulling.

Lees meer: ‘Ik ben best pittig, maar als dit klaar is ga ik janken’, zegt Petra na drie jaar vechten voor kinderen en een lumineus plan

De huidige visie is Dorpspark Schepersheuvel: een natuurlijke omgeving waar een biodiversiteit aan insecten, kruiden en bloemen ontstaat. Waar inwoners elkaar ontmoeten, recreëren en sporten.

Hierbij zijn de inwoners uit Sint Odiliënberg zelf aan zet wat betreft ideeën, uitvoering en instandhouding. De gemeente is vooral partner en helpt waar nodig. Om de verschillende ideeën uit te werken naar een concreet plan zijn werkgroepen gemaakt die nu volop aan de slag zijn en gaan.

Wie ook mee wil helpen, kan zich aanmelden via e-mail samendoen@roerdalen.nl.
De nieuwsbrief is tevens hier te lezen.

Door Silke van Deelen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten