Kansloze nederlaag voor de Westa vrouwen

Afbeelding: ING Image

De vrouwenploeg van Westa heeft een pak slaag gekregen van lijstaanvoerder SKF uit Veenendaal: 0-7.

Kansloos, zo mag je de nederlaag van de tafeltennissters van Westa tegen SKF wel noemen. De tegenstander gunde de thuisploeg slechts één game. Alleen Daantje Lommen wist Melanie Bierdrager een game af te snoepen. Voor de rest eindigden alle duels in een 0-3 nederlaag voor Westa. Door uiteenlopende redenen was het team niet compleet. Anne-Fleur Hamaekers mocht daarom invallen.

Tegenstander SKF kwam met drie zeer ervaren speelster naar Wessem. De ploeg is de koploper in de eredivisie en nu al zeker van de play-offs om de landstitel. Voor Westa zijn die play-offs ook het doel, maar met de uitslag van zondag en het resterende programma zal dat een enorme opgave worden. Westa treft namelijk nog de veel sterker geachte VTV en Den Helder en hekkensluiter DHC. Westa is afhankelijk van enkele stevige miskleunen van concurrent Scylla.

Door Roel Heynen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee