Webinar CJG043: Hoe check je of een puber lekker in z’n vel zit?

 

 © ING Image

Maastricht -

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Maastricht-Heuvelland (CJG043) houdt woensdag 20 april van 19.30 tot 21.00 uur het webinar ‘Hoe check je of een puber lekker in z’n vel zit?’.

Redactie

„Eén op de vijf jongeren krijgt te maken krijgt met psychische klachten. Door de coronatijd ligt dit percentage nog hoger. Dit maakt dat het vroegtijdig herkennen van psychische klachten bij tieners en pubers relevanter is dan ooit”, aldus de organisatie.

Lees ook: Opinie: Het is tijd om de fixatie op besmettingscijfers los te laten en breder te kijken naar de gevolgen van corona

Deelname staat open voor ouders, verzorgers, professionals, sportcoaches, familieleden en andere geïnteresseerden. Zij krijgen uitleg over signalen die erop kunnen duiden dat een puber niet goed in z’n vel zit en informatie over veelvoorkomende psychische klachten. Daarnaast is er aandacht voor wat men eraan kan doen.

De bijeenkomst wordt verzorgd Judith van Witsen van Mondriaan Preventie.

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@cjg043.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gulpen-Wittem

Gemeenteberichten