Chef-kok Hans van Wolde schrijft boek over zijn restaurant Brut172 in Reijmerstok, met recepten om thuis te maken

Het nieuwe boek van Hans van Wolde. — © Guy Houben
Reijmerstok -
Chef-kok Hans van Wolde presenteert binnenkort een boek met verhalen over zijn restaurant Brut172 in Reijmerstok.
René Willems
Het wordt volgens Van Wolde ‘een boek boordevol reële en oprechte verhalen’ die inzicht geven in ‘alles wat Brut zo bijzonder maakt’.
In het boek komen ook recepten die mensen thuis zelf kunnen maken. „Want Brut, dat ben je zelf”, aldus Van Wolde. Dat is dan ook de titel van het boek: Brut, dat ben je zelf.
Meer lezen?
Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.
Ik word abonnee