Olivers Specialiteiten uit Meerssen wint Immens MVO Award

Nathalie en Xavier Olivers  Afbeelding: Luc Hommes

Olivers Specialiteiten is maandag door de vakjury en het publiek uitgeroepen tot meest inclusieve werkgever van Maastricht-Heuvelland. De andere twee finalisten waren The Green Elephant Hostels en Thomas Regout International.

Het familiebedrijf uit Meerssen is producent en verkoper van bonbons, chocolade, koek en banket. Dat Olivers Specialiteiten zich volop bezig houdt met het maatschappelijk verantwoord ondernemen blijkt volgens de jury uit de wijze van inkopen van grondstoffen, de productiemethodes en uit het inclusieve personeelsbeleid. Veertig procent van de medewerkers krijgt ondersteuning via jobcoaches en kan gebruikmaken van individueel aangepaste werkzaamheden en werktijden.

Verschil maken

De Immens MVO Award is een tweejaarlijks terugkerend event en zet werkgevers in de spotlights die structureel het verschil maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en de mens centraal te stellen. De award is een initiatief van stichting Immens, het MVO-werkgeversplatform van Maastricht-Heuvelland. Vanwege corona werd de uitreiking verplaatst naar 2022.

De uitreiking vond plaats bij Rebelle in Maastricht. Zowel de vakjury als het publiek mocht een stem uitbrengen. Nathalie Olivers van familiebedrijf Olivers Specialiteiten ontving de award uit handen van Pascal Starren, voorzitter van Immens.

Door Redactie WijLimburg

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee