Gezinnen die aangesloten zijn bij Stichting Leergeld in Peel en Maas kunnen gratis naar museum in Helden

Afbeelding: Museum Peel en Maas.

Museum Peel en Maas heeft met Stichting Leergeld Peel en Maas afgesproken dat gezinnen die bij hen zijn aangesloten, vanaf nu gratis het museum in Helden kunnen bezoeken en tevens gratis aan activiteiten kunnen deelnemen.

Stichting Leergeld ondersteunt kinderen die thuis geen stevige financiële basis hebben om mee te kunnen doen in de maatschappij. Denk aan het aanschaffen van een fiets, Ipad of laptop die noodzakelijk zijn om deel te nemen aan het onderwijs, of het financieren van ledenattributie bij de sportclub of muziekles. Nu kan ook het museum gratis bezocht worden.

Museum Peel en Maas

In april is het museum geopend op woensdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Van mei tot en met september is dat van woensdag tot en met zondag van 13.00 uur to 17.00 uur. Het dragen van een gezichtsmasker in het museum is niet meer verplicht. Reserveren hoeft ook niet meer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Peel en Maas

Gemeenteberichten