Peelpush uitgeschakeld, Fast verliest in B-poule

 © Getty

De volleybalsters van Peelpush zijn niet doorgedrongen tot de halve finales om het landskampioenschap. De Meijelse ploeg verloor met 3-2 van Apollo. Fast verloor in de B-poule in vijf sets van Voltena.

Tim Cox

Peelpush verloor donderdag in Meijel al met 1-3 van Apollo 8 en was ook zaterdagavond niet opgewassen tegen de ploeg uit Borne. De ploeg van coach Johan Leenders zag de thuisploeg met 25-22 de openingsset pakken, maar won daarna knap de tweede en de derde set (18-25, 24-26). Apollo 8 schakelde daarna een tandje bij en plaatste zich zonder al teveel moeite voor de halve finale (15-6). Voor Peelpush is het seizoen nu ten einde.

Fast

ARBO Rotterdam/Fast daarentegen speelt nog vier wedstrijden, maar verloor ook. In Werkendam had de equipe van coaches Josha Kailola en Jacek Ziemba had lastig tegen Voltena. De eerste set ging met 25-20 verloren, maar daarna pakte Fast via 19-25 en 26-28 de voorsprong. Voltena kwam daarna terug in de wedstrijd door de vierde set te pakken (25-20) en sloeg daarna de volgende slag door de vijfde set en dus de wedstrijd te winnen: 15-10.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws