Peelpush verliest Lotte van der Horst aan Apollo 8

Lotte van der Horst. 

Volleybalster Lotte van der Horst vertrekt bij Peelpush. De Noord-Brabantse speelt volgend seizoen voor Apollo 8, de club die Peelpush afgelopen weekend nog uitschakelde in de strijd om het landskampioenschap.

Tim Cox

Peelpush verliest met het vertrek van Van der Horst een echte sterkhouder. In het Overijsselse Borne vervolgt de passer-loper haar eredivisie-avontuur, nadat ze vier jaar met Peelpush op het hoogste niveau in Nederland uitkwam.

Lees ook: Coach Leenders trots op Peelpush-dames na nederlagen in play-offs: ‘Het stelt niets voor als je verliest en daarna alleen je schouders ophaalt’

Met de Meijelse volleybalvereniging speelde ze afgelopen week nog in de play-offs om het landskampioenschap tegen haar nieuwe club. Apollo 8 was in de kwartfinale over twee duels te sterk: 3-1 en 3-2.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws