Wiertz Company neemt voor het eerst in 25 jaar bedrijf over: personeelsbemiddelaar De Pooter Groep

William Korstanje, Luc Prevoo, Roger Holtus en Timmie de Pooter © Wiertz Company

Kerkrade -

HR dienstverlener Wiertz Company heeft De Pooter Personeelsdiensten met vestigingen in Zeeland en West-Brabant overgenomen. Het is de eerste overname in de 25-jarige historie van het bedrijf, ontstaan in Limburg.

Redactie WijLimburg Rob Buchholz

„Met de overname van De Pooter verstevigt Wiertz Company haar positie op de Nederlandse uitzendmarkt en zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze groei ambities”, aldus Roger Holtus CEO Wiertz Company. William Korstanje, directeur van De Pooter Groep blijft na de overname in dienst als algemeen directeur. „We worden ‘Member of Wiertz Company’ maar behouden onze eigen identiteit.”

Over Wiertz

Wiertz Company bestaat sinds 1997 en is een HR-dienstverlener. Het bedrijf, dat nog steeds in eigendom is van familie Wiertz, is ontstaan in Limburg, en beschikt over 19 fysieke vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. Het heeft daarbij de beschikking over 120 vaste medewerkers en ruim 4500 flexmedewerkers bij ruim 750 werkgevers. Voor 2022 koerst Wiertz Company op een begroting van ruim 110 miljoen euro. Wiertz Company wordt bestuurd door Roger Holtus (CEO), Luc Prevoo (CFO) en Edith Hageman (CCO).

De Pooter bestaat inmiddels 70 jaar. Bij het bedrijf werken 30 vaste medewerkers en 400 flexmedewerkers bij zo’n 80 werkgevers. Dat doen zij vanuit één van de drie vestigingen in Axel, Middelburg en Bergen op Zoom.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws