Volleybalsters Fast winnen weer van Set-Up ’65

 © Getty

Gennep -

Voor de derde keer in een maand en voor de vierde keer dit seizoen heeft Fast gewonnen van Set-Up ’65. De volleybalsters uit Gennep waren in Ootmarsum met 1-3 te sterk.

Tim Cox

Fast begon prima aan de wedstrijd en nam halverwege de openingsset een voorsprong van vier punten. Toch kwam Set-Up ’65 terug en zelfs even op voorsprong (16-15). Het was Fast dat het beste voor het laatst had bewaard. De Gennepse volleybalsters wonnen dan ook met 20-25. De thuisploeg nam in de tweede set een voorsprong van vijf punten en gaf die ook niet meer weg: 25-17.

Voorsprong

Fast leek in de derde set weer een voorsprong te pakken in sets, maar het was Set-Up ’65 dat via een sterke reeks een ruime achterstand ongedaan maakte en zelfs op 18-15 kwam. Toch was het de ploeg van coaches Jacek Ziemba en Josha Kailola die de rug rechtte en de set won: 21-25. In de vierde set liet Fast zien dat het een maatje te groot was voor de hekkensluiter en besliste de Gennepse equipe met gemak de wedstrijd: 16-25.

De 1-3 zege betekende de vierde zege voor Fast op Set-Up ’65 in dit seizoen. Afgelopen november won de ploeg, die toen nog gecoacht werd door Ivo Martinovic, met 2-3 in Ootmarsum. Op de laatste dag van maart (reguliere competitie) én op 10 april (B-poule) werd het 3-1 voor de Gennepse ploeg. Fast heeft in de B-poule nu tien punten verzameld en neemt daarmee de koppositie over van Eurosped, dat nog een wedstrijd tegoed heeft.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws