Politiemedewerker geschorst, lekte mogelijk informatie Lil Kleine aan juicekanaal

Rapper Lil Kleine arriveert bij de rechtbank.  © ANP/HH

De politie in Amsterdam heeft een collega op non-actief gesteld nadat deze persoon mogelijk informatie over Lil Kleine heeft gelekt naar een juicekanaal. Dat bevestigt een woordvoerster na berichtgeving van Shownieuws.

Redactie

De medewerker is geschorst omdat de politie de zaak nu onderzoekt. Volgens Shownieuws gaat het om screenshots van een Snapchatgesprek, die zouden zijn gedeeld met het juicekanaal Reality FBI. In het gesprek zou door een politiemedewerker worden beschreven „hoe de rapper zich zou voelen in de cel”.

De zegsvrouw kan omwille van het onderzoek niet bevestigen dat het om screenshots van een Snapchatgesprek gaat en dat deze gelekt zouden zijn naar Reality FBI. Ook over de inhoud kan de woordvoerster verder niets loslaten, behalve dat het informatie over de rapper betreft, die in maart vastzat op verdenking van mishandeling van zijn toenmalige verloofde Jamie Vaes.

Lees ook: Nederlaag voor ‘roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer maar ‘hoe meer geld ik heb, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles’

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws