Muzikale boekpresentatie van het project Astronaut van Tomias Keno in Sittard

 © Mariel Kolmschot

Sittard
Silke van Deelen

Tomias Keno houdt op zaterdag 14 mei een muzikale boekpresentatie over het project ‘Astronaut’ in de Boekhandel Krings in Sittard.

Astronaut is een transmediaal project met een roman, podcast, muziekalbum en tv-serie. In deze verschillende media vertelt Tomias Keno het verhaal van Astronaut op verschillende manieren en vanuit diverse perspectieven. Daarbij concentreert hij zich vooral op de mensen om Astronaut heen: wat zien zij in hem, en waarom?

Astronaut is de eerste roman van schrijver, singer-songwriter en scenarist Tomias Keno. Astronaut is een man die aangespoeld is op een van de Nederlandse Waddeneilanden. Hij praat niet en kan niet geïdentificeerd worden. Omdat hij gedetailleerde, wetenschappelijk accurate tekeningen van de planeten en hemellichamen tekent, krijgt hij de bijnaam Astronaut.

De muzikale boekpresentatie vindt plaats van 12.30 tot 13.30 uur in Boekhandel Krings aan de Brandstraat 23 in Sittard.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten