Fast zegeviert in laatste wedstrijd van het seizoen

 © Getty

Gennep -

ARBO Rotterdam/Fast heeft de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. In Gennep werd Voltena met 3-1 naar huis gestuurd.

Tim Cox

De eerste set ging verloren voor Fast. De Gennepse ploeg, waar de sterk spelende Dani Jozephs een basisplaats had, stond tot halverwege steeds op voorsprong. Het was echter Voltena dat steeds beter in het spel kwam en met 19-25 won. In het tweede deel was het omgedraaid. Voltena stond voor, maar Fast keerde de set halverwege op om en trok de stand weer gelijk: 25-16.

Op stoom

Fast was nu op stoom en pakte ook de derde set: 25-18. In het begin van set vier keken de volleybalsters uit Gennep tegen een fikse achterstand aan. Die werd vakkundig weggewerkt en Fast sloeg de wedstrijd op slot: 25-21.

Voor Fast zit het seizoen erop. De combinatieclub uit Gennep en Sint Anthonis gaat volgend jaar verder met coaches Josha Kailola en Jacek Ziemba. Twee speelsters verlaten Fast sowieso. Noa Rahangmetan vervolgt haar carrière bij kersvers landskampioen Sliedrecht Sport en Charlotte Haar vertrekt naar Apollo 8.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws