Interview Twan Huys getoond tijdens rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Amber Heard aan tafel bij Twan Huys. © Videostill RTL

Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard voor het programma RTL Late Night is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Heard heeft aangespannen.

Redactie

In het gesprek zegt Heard de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Depp overhield, evenredig gedoneerd heeft aan twee goede doelen. Een van die non-profit organisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Heard tot nu toe ontkende.

Lees ook: Twan Huys: ‘Ik kijk iedere dag op Funda naar huisjes in Zuid-Limburg’

In verschillende video’s die op Twitter zijn geplaatst is Heard bij Huys aan tafel te zien, waar ze zegt „niks te willen hebben van het geld”. Als de actrice daarna in de rechtbank gevraagd wordt of ze zich dit interview nog kan herinneren, antwoordt Heard tot drie keer toe dat ze zich niet kan herinneren wanneer het gesprek heeft plaatsgevonden.

Lees ook: De duurste en opmerkelijkste sterrenscheidingen ooit

Voor de rechter

Later gaf de actrice toe nog niet het hele bedrag aan de organisatie te hebben betaald, omdat Depp haar in 2019 voor de rechter sleepte. „Ik ben oprecht van plan om mijn volledige bijdrage te storten en mijn belofte na te komen. Ik kon dat niet doen omdat Johnny me voor 50 miljoen dollar aanklaagde. Het zou heel fijn zijn als hij hiermee stopt, zodat ik mijn geld aan de organisatie kan overmaken.”

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws