Dutch Grand Prix in Zandvoort op zaterdag en zondag uitverkocht

Max Verstappen.  Afbeelding: ANP / ANP

De Dutch Grand Prix in Zandvoort blijft enorm in trek. Inmiddels is duidelijk dat alle tickets voor de zaterdag en zondag van de editie van dit jaar (3 en 4 september) zijn uitverkocht.

De normale kaarten waren al lang en breed vergeven, maar ook de hospitality-tickets voor zowel de vrijdag, zaterdag als zondag zijn uitverkocht. Dat geldt ook al voor de editie van 2023.

Voor de vrijdag met onder meer de eerste twee vrije trainingen zijn er via supermarktketen Jumbo, al jarenlang sponsor van Max Verstappen, vanaf 18 mei via verschillende acties nog tickets te bemachtigen met vijftig procent korting.

Spektakel

„Het is geweldig dat alle tickets voor de zaterdag en zondag verkocht zijn”, zegt sportief directeur Jan Lammers. „Daarnaast is de Dutch Grand Prix ook een enorm succes onder het bedrijfsleven. Het is mooi nieuws voor alle racefans dat er met de actie van Jumbo nog tickets zijn voor Super Friday. Deze dag belooft dit jaar een nog groter spektakel te worden dan in 2021. Prachtig natuurlijk om dit te beleven met zoveel mogelijk Nederlandse fans, voor wie het kopen van een ticket door deze actie van Jumbo zo bereikbaar mogelijk wordt gemaakt. Op naar een fantastische Super Friday en op naar een weekend vol race-spektakel en entertainment!”

Lees ook: Ziggo verliest 23.000 klanten: ‘Laten gaan van de Formule 1 was de juiste beslissing’

Komend weekeinde staat de Grand Prix van Spanje op het programma. In Barcelona worden ook veel Nederlandse fans verwacht, zeker 7000.

Door Erik van Haren

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee