Rolstoeltocht: Nederweert loopt op rolletjes!

Foto ter illustratie. © Stefan Koopmans

Nederweert
Silke van Deelen

Sport Nederweert houdt op woensdag 8 juni de vijfde editie van de rolstoeltocht.

Iedereen die gebruikmaakt van een rolstoel of scootmobiel mag deelnemen aan deze tocht van ongeveer 4 kilometer. Het start- en eindpunt is bij zorgcentrum St. Joseph, aanvang 18.00 uur. Bij Bosserhof vindt de rustpauze plaats met koffie, thee en livemuziek.

De kosten om deel te nemen zijn 5 euro, elke deelnemer mag gratis één begeleider meenemen. De organisatie kan desgewenst voor een vrijwilliger als begeleider zorgen. Voor wie niet in het bezit is van een eigen rolstoel, kan de organisatie kosteloos een rolstoel regelen.

Inschrijven kan tot donderdag 26 mei op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bij de receptie van St. Joseph door middel van het inschrijfformulier. Mocht de rolstoeltocht vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt deze verplaatst naar woensdag 15 juni.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten