Jongens en meiden spelen districtsfinales schoolvoetbal; winnaars strijden om kampioenschap van Nederland

Afbeelding: KNVB.

De districtsfinales van het schoolvoetbal van regio Zuid 2 worden op woensdag 1 juni gespeeld.

Jaarlijks doen landelijk zo’n 200.000 jongens en meisjes mee aan een lokaal KNVB schoolvoetbaltoernooi. Na gespeelde regiofinales worden op zes plaatsen in Nederland districtsfinales gespeeld. De deelnemers aan de districtsfinales in Tegelen zijn basisscholen uit Limburg en Brabant.

Lees ook: KNVB maakt opvolger veelbesproken Venlonaar Lucassen bekend

Er wordt gespeeld in drie poules : jongens van de groepen 5 en 6, meisjes van de groepen 7 en 8 en jongens van de groepen 7 en 8. De winnaars van de zes districten spelen op woensdag 15 juni in Zeist om het kampioenschap van Nederland.

Lees ook: Voetbalbroers Gielen moeten met EVV blijven bibberen: ‘Als ik merk dat mijn broertje iets niet kan belopen, zet ik stiekem net een paar stapjes extra’

De districtsfinales op 1 juni zijn van 14.00 uur tot 17.00 uur op de velden van derdeklasser Sportclub Irene in Tegelen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten