Online bijeenkomsten over het thema werk en mantelzorg

Afbeelding: MantelzorgNL

Punt Welzijn houdt, in samenwerking met andere steunpunten mantelzorg in Midden en Noord-Limburg, een online bijeenkomst over het thema werk en mantelzorg.

Deelnemers leren over hoe ze een goede balans kunnen vinden in de zorg voor de ander en zorg voor zichzelf. Ze ontvangen praktische tips en handvaten om mantelzorg en werk beter te combineren. De bijeenkomst wordt verzorgd door Savannah Offermans van het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg. Daarnaast vertelt ervaringsdeskundige Francesca Louwers hoe zij de combinatie ervaart tussen werk en mantelzorg en welke stappen zij ondernomen heeft. Deze online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 31 mei van 19.00 tot 20.00 uur.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met mantelzorgondersteuners van Horst aan de Maas, Venray, Gennep, Bergen, Roermond, Weert, Nederweert en Beesel.

Aanmelden kan via www.puntwelzijn.nl onder ‘activiteiten’, tel. 0495-697900 of e-mail mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Door Silke van Deelen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten