Dode aangetroffen in uitgebrande auto in Baarlo: politie gaat uit van misdrijf

In de buurt van De Berckt in Baarlo is in de nacht van zondag op maandag een overleden persoon aangetroffen in een uitgebrande auto. De politie gaat uit van een misdrijf.

De politie rukte rond 01.30 uur uit na een melding van een serie harde knallen - mogelijk afkomstig van een vuurwapen -, een explosie en het geluid van een claxon. Na het blussen werd de overleden persoon in het voertuig aangetroffen. De identiteit is nog onbekend.

De hatchback staat op een paar meter van de weg naast een grasveld en is volledig verwoest door de vlammen. De locatie ligt in het verlengde van de Berktweg, een onverharde weg nabij vakantiepark De Berckt.

Onderzoek

De politie voert momenteel onder meer forensisch onderzoek uit. „Het is nog vrij onduidelijk wat er zich precies heeft voorgedaan”, zegt een woordvoerder ter plekke. „We onderzoeken momenteel meerdere scenario’s. Gezien de merkwaardige locatie, is het aannemelijk dat het gaat om een misdrijf.” Als het daglicht is, voert de politie verder sporenonderzoek uit.

Ook de brandweer is ter plaatse. Die scant de omgeving op mogelijke andere slachtoffers. De politie heeft de omgeving afgezet.

Dode aangetroffen in uitgebrande auto in Baarlo: politie gaat uit van misdrijf
Foto: De Limburger
Door Simon Doesborgh

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee
Peel en Maas

Gemeenteberichten