Trein botst tegen auto in Eijsden: één gewonde, ravage op het spoor

Trein botst tegen auto in Eijsden: één gewonde, ravage op het spoor. © Orange Media

Eijsden -

Een trein is woensdagochtend tegen een auto gebotst op een spoorwegovergang in Eijsden.

Redactie

Het ongeluk vond rond negen uur plaats op het Stationsplein. De bestuurder zat bekneld in zijn auto en moest door de brandweer uit zijn benarde situatie worden bevrijd. Het slachtoffer is aanspreekbaar en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

De aanrijding heeft voor een ravage gezorgd op het spoor. Naast de auto raakten ook de spoorwegovergang en trein zwaar beschadigd. De passagiers die in de trein zaten, worden per bus op hun plaats van bestemming gebracht.

Tussen Maastricht Randwyck en Visé rijden voorlopig geen treinen. Naar verwachting duurt de stremming van het treinverkeer nog tot 16.00 uur. Er rijden vervangende stopbussen tussen Maastricht, Maastricht Randwyck, Eijsden en Visé.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 © Orange Media

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Gemeenteberichten