Bulgaarse voetballer zwaargewond bij botsing tussen spelersbussen

 

 © Getty Images

Een voetballer uit de nationale ploeg van Bulgarije is zwaargewond geraakt bij een botsing tussen twee bussen in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Bulgarije speelt daar zondag in de Nations League tegen Georgië. De Bulgaren werden vanaf het vliegveld in twee bussen naar het hotel vervoerd, maar in een tunnel botsten de twee voertuigen op elkaar.

RedactieBron: ANP

Todor Nedelev, die achterin de voorste bus zat, liep daarbij een schedelbreuk op. De Bulgaarse voetbalbond meldt op de website dat de 29-jarige aanvaller van Botev Plovdiv in een ziekenhuis in Tbilisi is geopereerd. De andere spelers en stafleden van de nationale ploeg zijn volgens de bond in orde.

De wedstrijd tussen Georgië en Bulgarije gaat vermoedelijk gewoon door. De Georgiërs staan met 9 punten uit drie wedstrijden aan kop in groep 4 in de C-divisie. De groepswinnaar promoveert naar de B-divisie van de Nations League. Bulgarije heeft na drie wedstrijden pas 2 punten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander nieuws