Jeugdvoetbalweek op sportcomplex Pronsebroek

 

 © Louis Hundscheidt

Heerlen
Ton Reijnaerts

Voetbalschool Soccerchampion houdt van 22 tot en met 25 augustus een jeugdvoetbalweek bij Groene Ster.

Ontwikkeling en plezier staat centraal. Een onderling toernooi, individuele en teamprijzen, luchtkussens, elke dag een lunch en persoonlijke aandacht. Zo wordt er ook een apart meiden- en kabouterteam gemaakt.

„De vorige editie was super geslaagd. Kinderen en ouders hadden een tijd om nooit te vergeten”, aldus Amin Elalji. De rasvoetballer en eigenaar van de voetbalschool, die ook komend seizoen voor derdedivisionist Groene Ster en in de zaal bij de Belgische eredivisionist KK Malle Beerse voetbalt, heeft als langjarig sportinstructeur de nodige bagage om dat voor elkaar te krijgen. „Veel kinderen stappen als echte winnaar van het veld, na die week”, duidt hij. „Zowel op voetbalgebied alsook qua zelfvertrouwen. Een aantal kinderen heeft via de vorige voetbalweek ook een stage weten af te dwingen bij profclubs. Scouts komen dan ook geregeld een kijkje nemen bij ons.”

Lees ook:Jeugdvoetbalweek bij DVO staat in teken van ontwikkeling en plezier: ‘Veel kinderen zijn als echte winnaars van het veld gestapt’

Aanmelden: soccerchampions@hotmail.com.