Bizzomate (Valkenburg) lanceert Stageplanner voor stages in de zorg

 

 © Bizzomate

Valkenburg -

Het Valkenburgse Bizzomate lanceert samen met Mendix Stageplanner, een onlineplatform voor het snel en efficiënt plannen van stages in de zorg.

WijLimburg, Lieke Rijkx

Bizzomate digitaliseert en optimaliseert bedrijfsprocessen. Mendix is een softwareplatform om webapplicaties te bouwen en te verbeteren. Onlangs werd Bizzomate officieel ISV-partner (independant software vendor) van Mendix. Dat betekent dat Bizzomate softwareoplossingen ontwikkelt, op de markt brengt en verkoopt die op het platform van Mendix draaien.

Met Stageplanner wordt het eenvoudiger voor organisaties om studenten stages te bieden op basis van hun voorkeuren. Volgens Bizzomate werken stagiaires daardoor met meer plezier en blijven ze langer in de sector actief. Zo levert het bedrijf een bijdrage aan het oplossen van een steeds groter wordend maatschappelijk probleem: het tekort aan zorgpersoneel in Nederland.

Automatisch plannen

Stageplanner bevat een flexibele roostertool die automatisch de beste planning genereert. Handmatig plannen wordt daarmee grotendeels overbodig. Studenten kunnen enige weken voor hun stage begint, doorgeven op welke afdeling ze graag stage willen lopen. Stageplanner koppelt hun persoonlijke voorkeuren vervolgens aan de juiste afdeling. Het dashboard laat ook de uitval van studenten per afdeling zien. Zo kan er indien nodig op tijd worden ingegrepen. Ook worden afdelingen efficiënter ondersteund en krijgen ze hun formatieverdeling en dienstrooster door Stageplanner beter sluitend.

‘Waarde toevoegen’

Herbert Lebens, producteigenaar van Stageplanner bij Bizzomate: „We zijn blij dat we nu officieel Mendix ISV-partner zijn geworden. Het Mendix-platform stelt ons in staat direct waarde toe te voegen voor onze klanten in de zorgsector. Samen met onze partners hebben we het planningsproces rondom stages tot in het kleinste detail geanalyseerd. Door deze processen zo goed mogelijk te verwerken in de Stageplanner-applicatie is deze nu van grote meerwaarde voor elk stagebureau in de zorg.”

Groei

In mei werd Bizzomate voor de tweede keer op rij officieel gecertificeerd als ‘Great Place To Work’. Begin juni opende het bedrijf een vierde vestiging in Aken. Naast Valkenburg en Aken heeft Bizzomate nog kantoren in Dordrecht en Schiphol.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws