Vincent Janssen staat open voor transfer naar Belgische club Mark van Bommel

Vincent Janssen. 

Vincent Janssen. © ANP / ANP

Vincent Janssen staat open voor een transfer naar FC Antwerp. „Er is contact geweest met Mark van Bommel en Marc Overmars”, zegt Janssen, doelend op de trainer en technisch directeur van de club uit België. „Laten we hopen dat daar snel wat uit komt.”

RedactieBron: ANP

De 27-jarige Janssen voetbalt sinds 2019 in Mexico voor Monterrey. „We spelen in een sterke competitie. Maar het klopt dat ik open sta voor een vertrek. We gaan het zien de komende dagen.”

Janssen begon zijn loopbaan bij Almere City FC en brak voor bij AZ, dat hem in 2016 voor 20 miljoen euro verkocht aan Tottenham Hotspur. De spits kreeg weinig speeltijd bij de club uit Londen en werd ook nog verhuurd aan Fenerbahçe voordat hij naar Mexico vertrok.

Janssen maakte dinsdag na bijna vijf jaar zijn rentree bij Oranje. Hij was basisspeler tijdens het gewonnen thuisduel met Wales (3-2) in de Nations League.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander nieuws