Openluchtevenement Aan De Waterkant in Venlo krijg vervolg

Aan De Waterkant in 2021. © Mara van den Oetelaar

Venlo -

Het stadsfestival Aan De Waterkant, dat vorig jaar de eerste editie beleefde, biedt komende zomer een podium aan onder anderen Meau en Guido Weijers.

Marco van Kampen

Het openluchtevenement Aan De Waterkant in Venlo keert terug. Tussen 28 juli en 7 augustus is de Lage Loswal, ook wel ’t Bat genoemd, het toneel van muziek, theater en lokaal eten en drinken. Zangeres Meau, cabaretier Guido Weijers, zangeres Karsu en Airwalk Outdoor Trance Festival zijn de eerste namen die de organisatie heeft bekendgemaakt. De rest van het programma volgt later. Net zoals tijdens de eerste editie vorig jaar is er ook weer een gratis toegankelijk terrasgedeelte waar diverse lokale artiesten liveoptredens geven.

Lees ook: Nieuw festival op loswal in Venlo moet muziekliefhebbers trekken en overlastgevende jeugd verdringen

Samenwerking

Aan De Waterkant betreft een samenwerking tussen Poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater en Events en wordt gesteund door de gemeente Venlo en Fonds Podiumkunsten. De kaartverkoop van de concerten die al zijn aangekondigd gaat zaterdag 18 juni van start via de website van Aan De Waterkant.

Lees ook: ‘Ouderwets’ dansen langs de Maas in Venlo bij festival Aan de Waterkant: ‘Dit is ‘as good as it gets’’

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Venlo

Gemeenteberichten