Aangeboden door Gemeente Gulpen-Wittem

Traditionale Hubertusmarkt terug van weggeweest


 

 © gemeente Gulpen-Wittem.

Dit jaar vindt de traditionele Hubertusmarkt weer plaats in Gulpen! De jaarmarkt, die bestaat uit ongeveer 400 kraampjes en 35.000 bezoekers (2019) trekt, is een begrip in deze regio. Op zaterdag 5 november kunt u als vanouds weer over de markt struinen. Op de markt worden veel verschillende branches en standwerkers vertegenwoordigd. Er is onder andere aandacht voor natuur en milieu. Er zijn diverse leuke activiteiten voor kinderen, demonstraties en er zijn muzikale optredens. Dankzij het brede aanbod en de fijne sfeer, heeft de markt een ontzettende aantrekkingskracht!

gemeente Gulpen-Wittem

 

 © gemeente Gulpen-Wittem.

Meld u voor 1 juli aan voor een kraamStandhouders kunnen zich aanmelden voor een plek op de Hubertusmarkt via www.gulpen-wittem.nl/hubertusmarkt. Aan het huren van een marktkraam zijn kosten verbonden. Standhouders die vooraf betalen, krijgen een gratis parkeerplaats met vignet voor het parkeerterrein aan de Witteweg. Handelaren die hun standplaats uit voorgaande jaren willen behouden, moeten dit duidelijk op het aanmeldformulier kenbaar maken. In de week vóór de Hubertusmarkt ontvangen deelnemers hun standplaatsnummer. Aanmelden kan tot 1 juli 2022.

StreekproductenIn het bijzonder hopen we dat enkele standwerkers met streekproducten zich melden voor een plek op de markt. De veelzijdigheid in combinatie met het bourgondische karakter van onze omgeving is iets waar we ontzettend trots op zijn. Neem voor vragen of meer informatie contact op met onze evenementencoördinator Clasina Debets via 043 8800 773 of clasina.debets@gulpen-wittem.nl. Wilt u het aanmeldformulier liever per mail of post ontvangen? Stuur ook dan een mail naar het voorgaande mailadres.


De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger

Meer van Gemeente Gulpen-Wittem

Meest gelezen