Inschrijving Tourspel van De Limburger gesloten, meer dan 10.000 lijsten ingevuld

 

 © AFP

Sittar -

Het populaire Tour de France-spel van De Limburger gaat weer van start. Al ruim 40 jaar kun je renners selecteren en kans maken op mooie prijzen. Even opletten met de deadline, want de Tour start dit jaar op vrijdag om 16.00!

Lezersmarkt

UPDATE: De inschrijving is inmiddels gesloten.

>> Bekijk hier het klassement <<

Hoe werkt het Tourspel

In elke etappe krijgt de top-15 van het dagklassement punten toebedeeld. Van 45 punten voor de winnaar tot 1 punt voor de nummer 15. Om de Tourselectie compleet te maken, kies je 15 renners en 5 reserverenners. Hiervoor krijg je een budget van 90 credits en die mag je helemaal opmaken. Bij etappe 12, 20 en 21 zijn dubbele punten te verdienen.

Abonnee mag meespelen met 3 lijsten

Ben je abonnee van De Limburger? Dan heb je een flinke streep voor op de rest. Je mag dan namelijk meespelen met 3 lijsten in plaats van 1, je maakt kans op dubbel zo veel prijzengeld en je blijft op papier of online op de hoogte van het laatste wielernieuws.

Er is al een digitaal abonnement voor 1,04 per week of kies voor de flexibiliteit van maandelijks opzegbaar. Bekijk hier de abonnementen.

Prijzenpot

Per etappe zijn de volgende prijzen te winnen: € 30, € 20 en € 10 voor de nummer drie. De prijzen voor het algemeen klassement zijn als volgt: € 400, € 250 en € 100 voor de derde plaats. Eindig je als laatste in het klassement met een geldige lijst? Dan ben je onze ‘rode lantaarndrager’ en win je € 50.

*Bovenstaande prijzen zijn geldig voor abonnees van De Limburger. De geldprijs wordt gehalveerd, indien een niet-abonnee het bedrag wint.

Veel succes en plezier met invullen! Alles is terug te lezen op delimburger.nl/tourspel.

Gerelateerde berichten

Ander nieuws