Wielerclub TWC Mechelen houdt driedaagse om kennis te maken met club en fietsroutes

Leden van de wielerclub. © TWC Mechelen

Mechelen -

Toer en Wielerclub Mechelen houdt van woensdag 29 juni tot en met vrijdag 1 juli een Fietsdriedaagse met elke dag een route van circa 40 kilometer.

Redactie

De driedaagse staat in het teken van kennismaken met toer- en wielerclub Mechelen. De routes zijn speciaal uitgezet voor de racefiets, voor jong en oud, man of vrouw, van de beginnende tot de gevorderde fietser.

Op woensdag leidt de route naar de Bemelerberg, de rest van de route is redelijk vlak. Op donderdag volgt een golvend parcours via het gehucht Waterval bij Ulestraten. Op vrijdag staan er enkele klimmetjes in de Voerstreek op het programma. Elke dag staat er na afloop een pastamaaltijd met consumptie klaar.

Verzamelen is elke dag om 18.15 uur bij café de Paardestal. Om 18.30 uur is het vertrek. Groepen worden ingedeeld naar niveau. De leden van TWC Mechelen begeleiden de groepen.

Toer en Wielerclub Mechelen bestaat al circa 45 jaar. De club is vooral gericht op het toerfietsen. Zowel op woensdagavond als op zondagmorgen fietsen de leden in verschillende groepen diverse routes. Voor ieder toerfietser of mtb’er is er wel een plek in deze vereniging. Van rustig kilometers maken tot kijken waar je grenzen liggen. Er is inmiddels zoveel kennis en ervaring over het fietsen en de routes in de grensstreek dat er nauwelijks nog niet bereden weggetjes zijn voor de leden. En daar laten we je graag mee kennismaken. Na afloop is er altijd een gezellige samenzit in ons clublokaal.

Aanmelden: twcmechelen@gmail.com. Inloop op de avond zelf is ook mogelijk. Deelname is gratis en een helm is verplicht.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Van onze partners

Gemeenteberichten