Dode man aangetroffen op straat in Kerkrade: politie gaat uit van opzet

Op de Wiebachstraat, bij het Roda-stadion in Kerkrade is donderdagochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Die gaat inmiddels uit van een opzettelijke daad, maar heeft nog geen spoor van de verdachte. Of er sprake is van een aanrijding is onduidelijk. De plek van het incident is afgezet, de politie doet er onderzoek. Ook wordt een ongevallenanalyse gemaakt.

Er wordt gezocht naar getuigen; zo heeft de politie nog geen idee welke kant de verdachte op is gereden. Over het merk of kleur van de auto worden geen mededelingen gedaan. In het belang van het onderzoek kan op dit moment niet veel informatie worden gedeeld.

Getuigen zouden over de toedracht voor de aanrijding meer duidelijk kunnen maken. Die getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844

Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

Dode man aangetroffen op straat in Kerkrade: politie gaat uit van opzet
Het onderzoek van de politie is in volle gang.  Foto: Track’88
Door Stefan Gillissen

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gemeenteberichten