Bibliotheek Kerkrade in teken van WMC

 

 © Marcel van Hoorn.

Kerkrade -

Bibliotheek Kerkrade besteedt de komende tijd aandacht aan het Wereld Muziek Concours (WMC), dat van 7 tot en met 31 juli in de stad plaatsvindt.

Redactie

Het programma wordt donderdag 30 juni afgetrapt met Verhalentafel WMC, bedoeld om in een onbevangen setting herinneringen op te halen. Dit duurt van 10.30 tot 12.30 uur.

Dinsdag 19 juli van 14.00 tot 16.00 uur is het tijd voor het thematisch spreekuur HIP@Hub: WMC. „Tijdens dit spreekuur bespreekt Harrie Reumkens de betekenis van het WMC als festivalfenomeen voor de stad Kerkrade en haar inwoners”, laat de bieb weten.

Lees ook: Wereld Muziek Concours in Kerkrade krijgt paviljoen om ‘vooraf te chillen en na afloop stoom af te blazen’

Verder staat gedurende het concours elke dinsdag en donderdag tussen 14.00 uur en 16.30 uur An d’r WMC-dusj op de planning. Dit biedt mensen de kans verhalen en bijvoorbeeld foto’s met elkaar te delen. Ook is de gehele periode een tentoonstelling te zien waarin de zeventigjarige geschiedenis van het WMC wordt belicht.

Deelname aan activiteiten is gratis. Aanmelden: info@bibliotheekkerkrade.nl of 045-7630520.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Kerkrade

Gemeenteberichten