Onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N276 in Echt

 

 © Gemeente Echt-Susteren

Echt
Silke van Deelen

De onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N276 (Rijksweg Zuid en Rijksweg Noord) in Echt gaan van start op vrijdag 1 juli.

Het asfalt wordt vervangen en de verkeersveiligheid verbeterd. De werkzaamheden duren tot en met 29 juli. De werkzaamheden aan de N276 zijn opgedeeld in drie fases om het hinder voor de omgeving te beperken. Fase 1 duurt van 1 juli 19.00 uur tot maandag 4 juli 6.00 uur. Hierbij is het kruispunt bij de Bosstraat-Houtstraat afgesloten. Fase 2 duurt van 4 juli 7.00 uur tot vrijdag 29 juli 20.00 uur. Hierbij is de Rijksweg Zuid vanaf de kruising Bosstraat-Houtstraat tot aan met de Dorpsstraat afgesloten. Fase 3 duurt van 11 juli 7.00 uur tot en met 29 juli 20.00 uur. Hierbij is de Rijksweg Noord vanaf de kruising Bosstraat-Houtstraat tot aan Echterstraat/Wilhelminalaan afgesloten (de kruising zelf is open).

Verkeersdeelnemers dienen in deze periode de aanwijzingen op borden en van verkeersregelaars op te volgen. Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de werkzaamheden langer duren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Meest gelezen

Echt-Susteren

Gemeenteberichten