Doe dag met braderie, kidsplein, F1-Racing Event en Limburgse artiesten in Geleen

 © Centrummanagement Geleen

Geleen
Silke van Deelen

Het centrum van Geleen vormt op zondag 3 juli het decor van de gratis toegankelijke Doe Dag, georganiseerd door Centrummanagement Geleen.

De activiteiten die met Doe Dag plaatsvinden zijn zeer divers. Zo is er een braderie met meer dan 285 marktkramen. Kinderen die houden van een beetje actie kunnen hun hart ophalen op de Nieuwe Markt. Op de tot kidsplein omgetoverde Nieuwe Markt staat een tien meter hoge en zestig meter lange kabelbaan, een trampolinepark en een bungeejump-attractie. Tevens kunnen kinderen hun creativiteit kwijt tijdens een workshop graffiti spuiten.

De Oude Markt is het decor van het F1-Racing Event. F1-liefhebbers kunnen rijden in diverse racesimulators. Verder is er een bandenwisselspel en kunnen bezoekers met een virtualrealitybril ervaren hoe het is om in een echte F1-wagen te rijden. Bovendien staat de officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandisetrailer van Verstappen.com met Doe Dag in het centrum van Geleen. Uiteraard wordt de Grand Prix van Silverstone live uitgezonden. Voor en na de F1-wedstrijd zijn er op het muziekplein optredens van Roy Moonen, Marleen Rutten, John Tana en Big Benny.

Meest gelezen

Sittard-Geleen

Gemeenteberichten